Over de Modelbouwclub Huizen

img-02.gif
mansmall.jpg
dsc06415.jpg

Modelbouwclub Huizen (of kortweg MCH) is één van de weinige clubs in Nederland die zich bezighoudt met alle takken van radio-controlled (RC) modelbouw. Bij ons kunt u dus terecht met uw model, auto, tank, truck of vliegtuig. Bij de MCH wordt alleen gevaren en gereden met elektro aangedreven modellen, dit om geluidsoverlast met onze directe buren te voorkomen.

 

Op diverse dagen en avonden is het clubhuis geopend, waar onder het genot van een (gratis) kopje koffie gebouwd en gesleuteld kan worden aan uw eigen model. Door gezamelijk de hobby te beoefenen kunnen we de passie en ervaring delen. Er is altijd wel iemand die handige tips of oplossingen heeft voor bouw uitdagingen.

 

Voor de deur van ons clubgebouw ligt een prachtig stukje water waar naar hartelust gevaren kan worden. In 2011 heeft de gemeente hier een steiger aangelegd.

 

Voor het vliegen gebruiken we het veld op 'de Wolfskamer' op de zondagmiddag vanaf 13:00 uur. Als het weer het toelaat wordt ook door de week 's avonds gevlogen bij voldoende animo in de zomermaanden. Na het vliegen praten we na in het clubhuis, bij slecht weer wordt er gebouwd en bijgekletst.

 

Modelbouw Club Huizen is opgericht op 1 mei 1978.

 

Lidmaatschap en contributie 2019

 

Varen en rijden 
     Volwassenen €   75,00

     Jeugd (t/m 17 jaar)

 

€   50,00
Vliegen (inclusief KNVvL lidmaatschap/verzekering) 
     Volwassenen€ 128,50
     Jeugd (t/m 17 jaar)€   76,75

Bestuur en commissies

Direct regelen

     

         Aanmelden nieuwe leden

          Opzeggen lidmaatschap